Puheenjohtajan terveiset

Toivotan Teille kaikille Rauhallista Joulun odotuksen aikaa!

Me Kakskerran Kotiseutuyhdistyksessä saamme nauttia vuoden aikana tehrtystä työstä siksi, että kaikki hankkeet on saatu valmiiksi. Jäsenistössämme löytyi talkoohenkeä satoihin ja satoihin työtunteihin. Siispä lämmin kiitos teille kaikille jotka olitte omalla panoksellanne mukana.

Vuonna 2023 suuntaammekin voimavaramme Kakskertapäivän järjestelyyn. Ilolla tietysti täytyy todeta, että työt tehdään yhteistyössä muiden Kakskerran seurojen kanssa joten työtaakka jakautuu monen seuran kesken.

Tämän vuoden lopussa järjestämme vielä Joulumyyjäiset Museotorpalla lauantaina 10.12. klo 11-14.

Tervetuloa katsomaan kaunista Museotorppaamme Jouluun koristeltuna, nauttimaan buffetista riisipuuroa ja rusinasoppaa, joulutorttuja ja -glögiä sekä tutustumaan myyntituotteisiin.

Lopuksi haluan toivottaa teille kaikille Hyvää Joulua ja Oikein Onnellista Uutta Vuotta 2023!

Teidän Kaija Väisänen