Aurinkoista syksyä kaikille !

Kakskerran Kotiseutuyhdistyksellä on ollut puuhakas vuosi.
Projektimme yhteistyössä Varsin Hyvä ry:n kanssa on päättymässä. Museotorppaamme on kunnostettu nyt noin vuoden ajan. Restart Oy hoiti ulkoverhouksen purun, hirsien vaihdon sekä ulkoverhouksen asennuksen taidolla.
Talkootöillä olemme osallistuneet remonttiin sadoilla työtunneilla. Varsinkin ikkunapenkkien kunnostus ja ikkunoiden vuorilautojen uusiminen on vaatinut sekä ammattitaitoa jäsenistöltämme sekä aikaa vaativiin tehtäviin.
Toinen projektimme Turun kaupungin kanssa on myös valmis. Esteetön WC palvelee nyt jäsenistöämme. Yhteistyö Pikkuvihreä – Meripalo Oy:n kanssa sujui hienosti ja pohjatöiden valmistuttua huussi oli pystyssä hetkessä.

Puheenjohtajana olen erittäin kiitollinen aktiivisille talkoolaisillemme.
Teitä kaikkia olemme tarvinneet näihin raskaisiin, vaativiin, runsaisiin ja tarpeellisiin tehtäviin. Ilman Teitä nämä työt eivät olisi valmistuneet.
Ja täytyy todeta, että ainakin minusta hauskaakin meillä on aurinkoisina talkootöinä ollut !
Nyt olemme valmiina vastaanottamaan vuoden 2023 tulevat Kakskertapäivät. 1.7.2023 päivä järjestetään kauniilla Museotorppamme pihamaalla.

Siispä kiitokset ja terveiset Teille kaikille !
Kaija Väisänen